menu

Gratis verzending
Handgeschreven Kaarten
Gratis mini-hartje
Uniek & Persoonlijk
Bundeltje aandacht

Lieve kaartjes voor als het leven even tegen zit.

Hart onder de riem

Stuur een kaartje waarmee je iemand even een hart onder de riem geeft in moeilijke tijden. Laat iemand weten dat je er voor ze bent, wens ze sterkte met te overwinnen bergen of stuur een zonnestraaltje. Gewoon omdat het kan. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Steun in de rug

Stuur een kaartje waarmee je iemand laat weten dat je achter ze staat, of naast ze of voor je, wat nodig is. Laat zien dat je iemand ziet, echt ziet, in al zijn/haar/diens glorie. Omdat het soms nodig is. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Ziekte overwinnen

Stuur een kaartje om iemand te sterken in moeilijke tijden. Van “zo, dat is kut” tot “jij zult overwinnen”, Hiermee ben je er als het slecht gaat en juich je mee met de overwinning. Want als je lijf/hoofd niet op zijn best is, kun je wel een zonnestraaltje gebruiken. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Medeleven bij verlies

Stuur een kaartje waarmee je iemand laat zien dat je meeleeft bij verlies. Veel meer en persoonlijker dan oprechte deelneming. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Jouw boodschap met de hand geschreven?

Geen probleem! Sterker nog: dat doen we het liefst. Omdat ik geloof in persoonlijke aandacht. Dit is dus gratis en kun je bij elke kaart toevoegen.

Ik schrijf jouw persoonlijke boodschap op de kaart en als je wilt, stuur ik jouw pakje aandacht direct voor je op. Dusss….

What are you waiting for?

Wie draag jij een warm hart toe?

Bij Raw & Rebel geef ik je graag wat extra’s: handgehaakte hartjes om mee te sturen met je kaart. Een mini-hartje is zo’n 2-3 cm, een gehaakt hart zo’n 6-7 cm. Voeg hem toe aan jouw kaart.

 

Onze 🍪🍪🍪 zijn met ♥️ gemaakt.