Lieve kaartjes voor als het leven even tegen zit.

Hart onder de riem

Stuur een kaartje waarmee je iemand even een hart onder de riem geeft in moeilijke tijden. Laat iemand weten dat je er voor ze bent, wens ze sterkte met te overwinnen bergen of stuur een zonnestraaltje. Gewoon omdat het kan. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Troost bij verdriet

Stuur een kaartje waarmee je iemand kunt troosten bij verdriet. Rouw gaat zoveel verder dan het verliezen van een dierbare. Stuur een kaartje om het verdriet te delen of je schouder of luisterend oor aan te bieden. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Ziekte overwinnen

Stuur een kaartje om iemand te sterken in moeilijke tijden. Van “zo, dat is kut” tot “jij zult overwinnen”, Hiermee ben je er als het slecht gaat en juich je mee met de overwinning. Want als je lijf/hoofd niet op zijn best is, kun je wel een zonnestraaltje gebruiken. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Medeleven bij verlies

Stuur een kaartje waarmee je iemand laat zien dat je meeleeft bij verlies. Veel meer en persoonlijker dan oprechte deelneming. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Positiviteit voor je mind

Stuur een kaartje met positieve vibes, fijne quotes of tegeltjes wijsheden, maar dan persoonlijk. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Steun in de rug

Stuur een kaartje waarmee je iemand laat weten dat je achter ze staat, of naast ze of voor je, wat nodig is. Laat zien dat je iemand ziet, echt ziet, in al zijn/haar/diens glorie. Omdat het soms nodig is. Kies de tekst die het beste past en vul dit aan met jou eigen tekst die ik met de hand op jouw kaart schrijf. 

Handgeschreven

Dat doen we bij elke kaart waarbij jij dit wilt. Dit is inbegrepen bij de kaart, net als de gratis verzending.

Ik schrijf jouw persoonlijke boodschap op de kaart en als je wilt, stuur ik jouw kaart direct voor je op. Dusss….

What are you waiting for?

Warm gehaakt hart

Bij Raw & Rebel geef ik je graag wat extra’s: handgehaakte hartjes om mee te sturen met je kaart. Een mini-hartje is zo’n 2-3 cm, een gehaakt hart zo’n 6-7 cm.

Losse kaart?

We hebben inmiddels zo’n 100 verschillende kaarten. Hiermee hopen we jou de juiste woorden te geven als jij ze even niet kunt vinden.

Je kunt de kaarten gebundeld per categorie bekijken of zelf door alle kaarten browsen.

10% korting

Bestel je 3 of meer losse kaarten?
Dan krijg je 10% korting met de code
MEERDAN3

Onze 🍪🍪🍪 zijn met ♥️ gemaakt.