Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Raw & Rebel®

Als jij de woorden niet hebt, heb ik ze hopelijk wel.

Of het nou is als troost, om op te vrolijken, om iemand een hart onder de riem te steken of te laten weten dat je er hoe dan ook voor ze bent: Raw & Rebel® maakt kaarten voor momenten in het leven waarbij het wellicht niet zo voor de hand ligt of wat spannend is om een kaartje te sturen. Maar juist voor die momenten is het zo belangrijk dat we wel een stukje liefde en aandacht sturen.

Als ‘sterkte’ of ‘ik denk aan je’ gewoon niet volstaan, of als je een kaartje wilt sturen die op een echt persoonlijke manier aandacht geeft. Zoek je naar de juiste woorden? Raw & Rebel® heeft je back.

De eerlijke, troostende en lieve kaartjes die ik mis, zijn sinds mei 2021 in de shop van Raw & Rebel® te koop. En omdat aandacht het nieuwe goud is, stuur je met Raw & Rebel® niet alleen een kaartje, deze is altijd persoonlijk te maken met:
– een handgeschreven tekst
– gehaakte hartjes
– een mooi en passend kado
– een bijpassende armband of ketting

Met Raw & Rebel® stuur je een pakje liefde en aandacht.

In de webshop vindt je kaartjes & pakjes liefde in verschillende categorieën:

Hart onder de riem
Juichen bij overwinning
Medeleven bij verlies
Steun in de rug
Positiviteit voor je mind
Troost bij verdriet

Omdat iedereen wel wat persoonlijke aandacht kan gebruiken.

Liefs, iemke

Waarom Raw & Rebel®?

Over de eerlijke, troostende en lieve kaartjes die ik miste…

Als ik om me heen iemand even een kaartje wilde sturen, omdat ik zag dat bij hem/haar/die het leven even tegenzat, zat er in het aanbod kaarten weinig tussen ‘sterkte’ en ‘met oprechte deelneming’. Ik miste een kaart die gewoon benoemde wat het probleem was. Dus die maakte ik vaak zelf. Want mijn ervaring is dat een kaartje veel meer doet dan een appje of belletje. Het is tastbaar en blijvend.

Hoe hier dan toch een webshop uit ontstond…

Raw & Rebel is ontstaan uit jarenlange zoektocht en frustratie. Uit eigen ervaring heb ik het meegemaakt en om mij heen zag ik het te vaak gebeuren: bij iemand zit het leven even flink tegen, men weet niet wat ze moeten zeggen, durven het onderwerp niet aan te raken, dus doen ze… niks. Ik denk dat je beter íets kan doen dan niks. Als iemand in een donkere plek is, kan die altijd aandacht gebruiken. Een kaartje komt binnen, is blijvend. Altijd meer dan een digitale boodschap die vervliegt.

Dus ik dacht: als men het zo moeilijk vindt om de juiste woorden te vinden, geef ik ze. Ik verlaag de drempel om íets te doen. Een nare diagnose? I got you. Zwart in je hoofd? I got you. Gewoon even schelden? I got you. Zijn ze gemeen? I got you. Iemand dood? I got you.

Zware onderwerpen mag je aangepakken. Ik hoop met mijn kaarten en bundeltjes deze drempel te verlagen en muren af te brokkelen. 

Want als het leven even tegenzit, heb je wat extra persoonlijke aandacht nodig.

Liefs, iemke

Verzending

Binnen Nederland

Vaste lage verzendkosten
van € 1,95 of € 3,95.

Bundeltje Aandacht
wordt GRATIS verzonden.

Klik hier voor de verzendkosten buiten Nederland >

De verzendkosten worden automatisch berekend in jouw winkelwagen.

Handgeschreven tekst

Als je dit wilt, kun je jouw persoonlijke boodschap aan een kaart toevoegen. Deze schrijf ik dan met de hand op jouw kaart. Hoe ziet dit eruit? Hier zie je een aantal voorbeelden.